發新話題

什麼令你動情?

什麼令你動情?

美腿? 紅唇? 絲襪? 短裙? 唔知點解, 一想起呢個題目,
腦中就湧晒呢d 詞語事物出黎, 點解全部都係咁女性
呢? 我都唔知, 不過, 你會諗起咩呢?

言歸正傳, 乜野會令你動情(有衝動) 呢?
以我來說﹐一對又會笑﹐又會淘氣的眼睛﹐
令我著迷不已呀~~~~
一個似海的人...   
引用:
原帖由 於 14-3-2006 23:01 發表
一個似海的人...   
呢D係暈大浪的感覺﹐好啱~~
一個.... 有能力令我產生興起去探索的人...
一個喜歡弄食物 ( 興趣那種 ) 可以令我笑既男人

整食物比一位你喜歡的人 , 那份感動勝過用金錢去買一件禮物 , 那份味道令你永遠也忘不了 ~
引用:
原帖由 辣妹 於 15-3-2006 02:10 發表
一個喜歡弄食物 ( 興趣那種 ) 可以令我笑既男人

整食物比一位你喜歡的人 , 那份感動勝過用金錢去買一件禮物 , 那份味道令你永遠也忘不了 ~
妳好為食耶~~
引用:
原帖由 於 14-3-2006 23:23 發表
一個.... 有能力令我產生興起去探索的人...
哦﹐即係不知所謂﹐古古怪怪個隻﹔
我地個網主好似係呢類喎﹐使唔使探
索下呢???
引用:
原帖由 斯利時 於 15-3-2006 09:42 發表

哦﹐即係不知所謂﹐古古怪怪個隻﹔
我地個網主好似係呢類喎﹐使唔使探
索下呢???
擺明引人入你TOPIC度.....
引用:
原帖由 辣妹 於 15-3-2006 02:10 發表
可以令我笑既男人
哎唷唷, 那你找到那個做其麼都可以令你想笑既人嘛?  
引用:
原帖由 於 15-3-2006 09:46 發表

擺明引人入你TOPIC度.....
真係hard-sale 到咁明顯﹖﹖﹖
佢每一句說話 ( 不是廢話 ) ...........其實當他愛你對你好 , 間中一些說話會令你會心微笑
引用:
原帖由 辣妹 於 16-3-2006 00:31 發表
佢每一句說話 ( 不是廢話 ) ...........其實當他愛你對你好 , 間中一些說話會令你會心微笑
唔知覺唔覺﹐好多人都情願聽廢話﹔因為
真話往往唔係咁好聽~~
一个会关心人的女生会让我心动~~~
發新話題