25 12
發新話題

我好鬼煩

引用:
原帖由 eric999 於 2-4-2006 21:18 發表

應同...........!!
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 2-4-2006 21:35 發表

我都想呢d煩惱係我自己搵返黎...
但事實上唔係..........

我突然間好想快d讀完書幫老豆渣fit屋企事
真是多事之春﹐希望妳保持冷靜﹐不要亂了
腳步。。並願妳事事順利~~
引用:
原帖由 斯利時 於 2-4-2006 22:38 發表

真是多事之春﹐希望妳保持冷靜﹐不要亂了
腳步。。並願妳事事順利~~
我都覺得最近好多事發生 唉
有位朋友... 個老豆原來係道友 (佢一路無話過俾我知)
上星期佢老豆o係街邊打白粉針 暈左 仲撞親個頭 後來俾路人發現左入急症室
醫生話情況非常危急 要立即做手術 不過可能都救不來
即使救返都會變植物人or痴線

好彩 後味手術成功 醒返無事 仲話要起身睇皇馬.....

剛剛又收到消息
有位朋友失蹤左2日... contact唔到 無返屋企
好擔心....
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 3-4-2006 22:12 發表

我都覺得最近好多事發生 唉
有位朋友... 個老豆原來係道友 (佢一路無話過俾我知)
上星期佢老豆o係街邊打白粉針 暈左 仲撞親個頭 後來俾路人發 ...
Good to be concerned, then don't try to carry the
whole world upon your shoulder~~
哈!哈!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
引用:
原帖由 coolman5778 於 4-4-2006 00:03 發表
哈!哈!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
請問呢一個topic有邊個地方係值得你用"哈"來回應呢?
引用:
原帖由 波波 於 4-4-2006 15:25 發表

請問呢一個topic有邊個地方係值得你用"哈"來回應呢?
他是想洗貼.
引用:
原帖由 leyland 於 6-4-2006 02:53 發表

他是想洗貼.
趁老細唔係度走黎蝦女仔﹐都係你唔好~~
外在的變數/變化, 我們無法掌控.  唯一可控制的, 是我們的心 (心態/心情).  面對事情心態正面, 心情輕鬆, 不單可令自己冷靜不浮燥, 客觀多角度, 還可以安撫他人, 令他人變得平和.

浮燥事必不成, 心常柔和安樂.
萬大事已解決
獨一係d功課測驗仲煩緊我
 25 12
發新話題
最近訪問的版塊