發新話題

訓唔著 可以做乜?

訓唔著 可以做乜?

夜深人靜 訓唔著

唔想睇書/打機 怕愈做愈精神
上網... 上得多好悶
睇movie 又係怕愈黎愈精神

咁點算呀~~~~~~~
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 24-2-2007 03:40 發表
夜深人靜 訓唔著

上網... 上得多好悶

咁點算呀~~~~~~~
打番套太極﹐跟住詠春﹐跟住洪拳﹐跟住蔡李佛。。等等。。。。。

再訓唔著我都冇法子喇~~~
引用:
原帖由 斯利時 於 24-2-2007 07:19 發表

打番套太極﹐跟住詠春﹐跟住洪拳﹐跟住蔡李佛。。等等。。。。。

打拳.............
做功課!!(自己最喜歡既科目)(可以做到5點)
引用:
原帖由 波波 於 24-2-2007 03:40 發表
夜深人靜 訓唔著

上網... 上得多好悶

咁點算呀~~~~~~~
下次訓唔著呢... 打電話俾我~~~
제가 서 감강 입니다
引用:
原帖由 斯利時 於 24-2-2007 07:19 發表

耍盲雞我就識.............
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 yuenying 於 24-2-2007 18:30 發表
做功課!!(自己最喜歡既科目)(可以做到5點)
好可惜 我已經再唔係學生喇...............................
(你都幾勤力喎 我係學生果時都唔會咁 呵呵)
引用:
原帖由 leyland 於 24-2-2007 21:33 發表

下次訓唔著呢... 打電話俾我~~~
耶 人地怕醜呀~~~
發新話題