發新話題

日日做到無停手

日日做到無停手

連返8日 聽日終於有day off
每晚放工平均時間為10pm
今日放7.30為之幸福 但其實一早要返9am灣仔

得閒去manhanttan hill睇樓/買樓或許會見到我 (放心 我唔係經紀 唔收佣的)

做呢份工真係見到好多唔同類的人
有d一連買幾個單位的 好humble, 見到office冷氣凍 會問你辛唔辛苦
但係有d只係買一個最平單位的 搵個下巴黎對住你 懶巴閉

I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 20-3-2007 00:16 發表
連返8日 聽日終於有day off
每晚放工平均時間為10pm
今日放7.30為之幸福 但其實一早要返9am灣仔

得閒去manhanttan hill睇樓/買樓或許會見到我 (放心 我唔係經紀 唔收佣的)

做呢份工真係見到好多唔同 ...
你返左香港做野?
제가 서 감강 입니다
引用:
原帖由 leyland 於 20-3-2007 01:19 發表

你返左香港做野?
佢一早已經話返左H.K.啦 !!
引用:
原帖由 leyland 於 20-3-2007 01:19 發表

你返左香港做野?
係呀)))))))))))))))
返左黎3個月有多喇

你d資訊好唔update喎 哈哈
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 20-3-2007 11:05 發表

返左黎3個月有多喇

哈哈, 有 D 失憶.
제가 서 감강 입니다
引用:
原帖由 leyland 於 21-3-2007 02:01 發表

哈哈, 有 D 失憶.
老人痴呆.......哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!~
今日開工見到雷氏 & 陳祖澤 hohohohohohohohooooo
被指派做reception & 禮物小組去招呼佢地
引用:
原帖由 波波 於 22-3-2007 00:21 發表
今日開工見到雷氏 & 陳祖澤 hohohohohohohohooooo
被指派做reception & 禮物小組去招呼佢地
禮物小組 ?

找一天去探望你吧.
제가 서 감강 입니다
引用:
原帖由 leyland 於 22-3-2007 09:08 發表

禮物小組 ?

找一天去探望你吧.
哈哈 打錯 應該係禮物小姐
係貴賓先有架~~

隨時歡迎你黎探班 ^^
引用:
原帖由 波波 於 20-3-2007 11:05 發表

返左黎3個月有多喇

哎唷唷~~
咁係咪要襯下次UNCLE番來時, 出來聚聚哩  
引用:
原帖由 於 22-3-2007 20:59 發表

哎唷唷~~
咁係咪要襯下次UNCLE番來時, 出來聚聚哩  
又可以唧~~
不過我而家放好夜 怕無時間咋...
今日返10am 放10pm..... T_T
引用:
原帖由 波波 於 24-3-2007 01:07 發表

又可以唧~~
不過我而家放好夜 怕無時間咋...
今日返10am 放10pm..... T_T
咁長時間o既 ?? 是OT 嗎 ?
我昨天9:00AM上班...........到半夜3:00AM才下班
回到家已经4点多了
引用:
原帖由 eric999 於 24-3-2007 01:28 發表

咁長時間o既 ?? 是OT 嗎 ?
係ot啦... d人太有錢 開單無停手 人地要黎買 唔通唔賣俾人咩...........

今日我親自開左張1500萬的單 開完個人都high high地
引用:
原帖由 sakura 於 24-3-2007 18:42 發表
我昨天9:00AM上班...........到半夜3:00AM才下班
回到家已经4点多了
哇 原來你比我更辛苦...
小心身體.....
發新話題