27 12
發新話題

近排去下 Bar 玩下.

近排去下 Bar 玩下.

玩玩, 認識下新朋友.
去邊頭多﹖﹖
引用:
原帖由 斯利時 於 28-3-2006 00:57 發表
去邊頭多﹖﹖
今次, 鳳岚
引用:
原帖由 leyland 於 28-3-2006 00:42 發表
玩玩, 認識下新朋友.
去溝下女LA............

我去過一次蘭桂坊... 嚇怕
唔去lu
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 eric999 於 28-3-2006 12:02 發表

去溝下女LA............
聽說呢排有人想轉口味~~
引用:
原帖由 斯利時 於 28-3-2006 18:04 發表

聽說呢排有人想轉口味~~
唔係女就仔, 有咩口味可以轉?  
引用:
原帖由 波波 於 28-3-2006 13:09 發表
我去過一次蘭桂坊... 嚇怕
唔去lu
y哩?
去左les吧唔通?  
引用:
原帖由 於 28-3-2006 20:38 發表

y哩?
去左les吧唔通?  
係的話都無咁驚...
我第一次去就撞正d"搵食"既人
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 28-3-2006 20:49 發表

係的話都無咁驚...
引用:
原帖由 波波 於 28-3-2006 20:49 發表

係的話都無咁驚...
只証明你吸引力非凡, 可喜可賀   

我很愛到bar跟朋友閒聊殺時間, 渴點酒亦令我舒緩一點壓力情緒.
不錯的.  下次找間好一點的, 再試試  
引用:
原帖由 於 28-3-2006 21:14 發表

我很愛到bar跟朋友閒聊殺時間, 渴點酒亦令我舒緩一點壓力情緒.
引用:
原帖由 於 28-3-2006 21:14 發表

傻啦
係D外國男子對東方女子有唔同既審美觀唧

我果次去果間真係唔太好
一來有"搵食"既人 二來音樂太大根本傾唔到計 要"嗌"計
真係唔識揀邊間至叫好.....

引用:
原帖由 波波 於 29-3-2006 21:43 發表
真係唔識揀邊間至叫好.....
清吧is your choice  
我比较喜欢去英式酒吧...旧旧静静的那种。
 27 12
發新話題
最近訪問的版塊