25 12
發新話題

我好鬼煩

我好鬼煩

我好鬼煩我好鬼煩我好鬼煩我好鬼煩我好鬼煩
引用:
原帖由 leyland 於 31-3-2006 00:17 發表
我好鬼煩我好鬼煩我好鬼煩我好鬼煩我好鬼煩
煩 WHAT?.........................
引用:
原帖由 eric999 於 31-3-2006 00:20 發表

煩 WHAT?.........................
錢同女人
引用:
原帖由 leyland 於 31-3-2006 00:20 發表

錢同女人
愛莫能助 , 自身難保 !! 尤其後者我都好急需 !!
引用:
原帖由 eric999 於 31-3-2006 00:26 發表

愛莫能助 , 自身難保 !! 尤其後者我都好急需 !!
我喝了三支大力.
引用:
原帖由 leyland 於 31-3-2006 00:38 發表

我喝了三支大力.
我多數喝紅洒.........好少喝啤酒 !!
引用:
原帖由 eric999 於 31-3-2006 00:41 發表

我多數喝紅洒.........好少喝啤酒 !!
紅洒傷肝
你兩條茂利
引用:
原帖由 辣妹 於 31-3-2006 02:50 發表
你兩條茂利
做咩叫人茂利喎.........
由今日開始 我都有野開始煩..................
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 1-4-2006 22:05 發表
由今日開始 我都有野開始煩..................
你又有咩野煩呀 ??!! ............
引用:
原帖由 eric999 於 2-4-2006 20:50 發表

不用問喇﹐自尋煩惱是女人的專長~~
引用:
原帖由 斯利時 於 2-4-2006 21:05 發表

應同...........!!
引用:
原帖由 eric999 於 2-4-2006 20:50 發表

香港屋企下星期開始裝修
家人們日忙夜忙執屋pick箱執行李搬去酒店住
多決定要做就自然多conflicts

咁o岩細佬俾人o係學校偷左電話+銀包 又多樣野煩
媽主張報警 爸&弟唔主張 因為怕學校嫌呢位學生(指我細佬)煩 惹警察上門
老師們會對佢有差印象

最後無報警
阿媽向我傾訴話無人聽佢講野 o係屋企愈來愈無地位 終日發脾氣bang門
阿爸話我苦訴話公司煩完又要屋企煩

身處幾千哩以外的長女唔知有咩幫到手 好無奈
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 斯利時 於 2-4-2006 21:05 發表

我都想呢d煩惱係我自己搵返黎...
但事實上唔係..........

我突然間好想快d讀完書幫老豆渣fit屋企事
 25 12
發新話題
最近訪問的版塊