發新話題

今曰好肉赤 !!

今曰好肉赤 !!

今日連跌了電話在地下兩次 , 個殼凹左及花左 , 好肉赤呀 !!!
引用:
原帖由 eric999 於 31-3-2006 01:54 發表
今日連跌了電話在地下兩次 , 個殼凹左及花左 , 好肉赤呀 !!!
咁有無死機?
唔洗肉赤 只係跌2次就凹及花 你就知個機既質地唔夠硬淨啦
下次唔好買佢囉

我所有電子器材都逃唔過跌落地既厄運... 手提電腦, 電話, DC, PSP, NDS... 各樣等!
所以我熟知佢地既硬淨程度 XDDDD
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
Are you 硬淨 yourself???
引用:
原帖由 斯利時 於 31-3-2006 20:40 發表
我間中都會跌落地 , 無花無凹,非常硬淨 ......
引用:
原帖由 leyland 於 31-3-2006 02:21 發表

咁有無死機?
無喎.......!!
引用:
原帖由 波波 於 31-3-2006 09:25 發表
唔洗肉赤 只係跌2次就凹及花 你就知個機既質地唔夠硬淨啦
下次唔好買佢囉

我所有電子器材都逃唔過跌落地既厄運... 手提電腦, 電話, DC, PSP, NDS... ...
所有電子器材跌落地都多數會凹及花 ...........
引用:
原帖由 eric999 於 31-3-2006 23:20 發表

我間中都會跌落地 , 無花無凹,非常硬淨 ......
質地好係唔同嘅~~
引用:
原帖由 eric999 於 31-3-2006 23:24 發表

所有電子器材跌落地都多數會凹及花 ...........
通常都係花啦 好少凹

psp唔襟跌 趺左一次即出雜聲
nokia電話 勁襟 跌極都無事 只係花少少
nec laptop都好襟 跌到張lan card散曬 部機都無事~~
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 斯利時 於 31-3-2006 20:40 發表
我自己一d都唔硬淨 一跌即瘀
發新話題
最近訪問的版塊