16 12
發新話題

寫下一句令你感觸的話~

寫下一句令你感觸的話~

可原創﹐也可聽回來的~~
我暫時未有靈感﹐個腦實實地~~
點為之感觸?
引用:
原帖由 於 21-4-2006 22:29 發表
點為之感觸?
又腰我???

令妳的心停一停﹐令妳喜﹐令妳心up........etc etc
引用:
原帖由 斯利時 於 21-4-2006 22:34 發表

又腰我???

令妳的心停一停﹐令妳喜﹐令妳心up........etc etc
冇腰呀~~~
唔明先問咋   
老豆對我講: 我好累喇 乜都唔想理

令我喊左成晚 好心痛點解平日咁跳跳紮既老豆點解會突然咁悲觀
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 21-4-2006 22:36 發表
老豆對我講: 我好累喇 乜都唔想理

令我喊左成晚 好心痛點解平日咁跳跳紮既老豆點解會突然咁悲觀
又嗜眼濕濕添 嗚~~~~~~~~
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 21-4-2006 22:36 發表

又嗜眼濕濕添 嗚~~~~~~~~
唔好難過﹐可能詐妳嬌﹐等妳關心多D呢???
活好當下
引用:
原帖由 斯利時 於 21-4-2006 22:50 發表

唔好難過﹐可能詐妳嬌﹐等妳關心多D呢???
如果係好似你咁講 佢成功左啦.............................
我寄左張類似鼓勵/慰問咭俾佢
好衰唔衰就成2個星期後先收到 乜鬼都recover曬!!
佢就成日衰衰問我即係咩意思? 佢唔明我點解要寄? blah blah blah
係要我親口講出口 但我就偏唔講~~~~呵
俾我講中添﹐妳爸實成日詐嬌﹐詐到自己都
唔知邊次靈~~
引用:
原帖由 斯利時 於 22-4-2006 20:48 發表
俾我講中添﹐妳爸實成日詐嬌﹐詐到自己都
唔知邊次靈~~
佢又唔係成日咁喎..... 十年先一次果d
所以先嚇死我 呢呢拿拿寄張咭俾佢~~

點乜知佢復原得咁鬼快架唧~~ 搞到俾佢笑返我轉頭

你同我爸梗係同一類人喇 唔係你點會咁了解佢
哈哈﹐我嬌艷到頂自己唔順呀!!!!!
引用:
原帖由 斯利時 於 22-4-2006 21:52 發表
哈哈﹐我嬌艷到頂自己唔順呀!!!!!
嬌艷
引用:
原帖由 波波 於 22-4-2006 22:28 發表

嬌艷
耶........笑人嘅~~~
 16 12
發新話題
最近訪問的版塊