18 12
發新話題

有無人知紐西蘭有咩手信好買

有無人知紐西蘭有咩手信好買

有咩係一定要係紐西蘭買o架, 要平靚正......

有無好介紹呢?
羊脂膏 呵~~~~~~~~
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
徐左羊脂膏呢? 我聽朋友講花膠同鹿茸都好, 我又想買羊皮,羊毛, ....
引用:
原帖由 糖糖媽 於 9-5-2006 15:00 發表
徐左羊脂膏呢? 我聽朋友講花膠同鹿茸都好, 我又想買羊皮,羊毛, ....
d海味我唔清楚啦 只係買過飽魚咋 阿媽仲話查實唔係平好多
一大塊果d羊毛都幾抵呀 AUD60-70已經一大塊 但唔係好識分佢quality好唔好囉
一般market 百貨公司都有得賣

我估au同nz差唔多架唧~~~ 呵

My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
相信都係..所以有計劃買埋返黎, 唔知道羽"用"又平唔平呢?
引用:
原帖由 糖糖媽 於 9-5-2006 18:53 發表
相信都係..所以有計劃買埋返黎, 唔知道羽"用"又平唔平呢?
我估唔平囉 因為而家currency好高
同埋au & nz唔係出名生產羽"用" 所以都唔會平得去邊

你對ugg boots有無興趣?? 呢度都幾平下 但香港唔知岩唔岩氣候著呢?
不過要去d market買喎 有得講價
百貨公司會貴好多倍

UGG BOOTS:

我覺得要黎襯貼身jeans都幾好睇 (呢度好多鬼妹都咁著 )
又有相:

今年香港都有類似既...但坦白講香港唔係咁需要lor..

係國外會好d....加埋我對豬腳...好難買到boot lor... u_u  

anyway....thanks for your info...hehe
又諗到多樣
就係原塊羊毛皮呀!!
around AU$50- 100有一塊架喇 摸落去軟淋淋 冬天坐/訓住佢好暖架
買隻乳牛做手信都係不錯的建議.

cheap

買三文魚;青口;青口放入微波爐丁就吃得
引用:
原帖由 bonbon 於 17-5-2006 16:10 發表
買三文魚;青口;青口放入微波爐丁就吃得
乜nz d三文魚好平架??
澳洲超市買三文魚要AU$30/kg呀
都唔叫做平~~
聽講青口好似好鮮味...但唔知會唔會好貴呢...
這是暫時買回來的東西.......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
引用:
原帖由 糖糖媽 於 21-5-2006 12:38 發表
這是暫時買回來的東西.......
粉紅色果兩包係咪糖黎架??
係呀...係honey 糖o黎! 包住個包係羊皮....兩座位....差唔多要 NZ$145.  
 18 12
發新話題