17 12
發新話題

昨天真倒霉

昨天真倒霉

下楼梯时一脚踏空......
扭了右脚凹-鲤鱼反身
拉伤了左小腿肌肉

动一动就痛,只好坐在家中,不能动弹~~
引用:
原帖由 斯利時 於 22-5-2006 07:23 發表
扭了右脚凹-鲤鱼反身
拉伤了左小腿肌肉

找一個妹妹幫幫你吧.
引用:
原帖由 leyland 於 22-5-2006 10:39 發表

找一個妹妹幫幫你吧.
由老細提供就最理想勒~~
引用:
原帖由 斯利時 於 22-5-2006 07:23 發表
扭了右脚凹-鲤鱼反身
拉伤了左小腿肌肉

小心身體呀uncle 有無睇跌打??
我最近都舊患復發 一行得耐 右邊大腿關節就好痛!!
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 22-5-2006 15:21 發表

小心身體呀uncle 有無睇跌打??
我最近都舊患復發 一行得耐 右邊大腿關節就好痛!!
冇睇呀﹐係大陸都唔知去揾邊個好﹐假嘢太多﹔
今日已經好番D﹐應該過幾日就冇事。

多謝關心~~
引用:
原帖由 斯利時 於 22-5-2006 16:01 發表

冇睇呀﹐係大陸都唔知去揾邊個好﹐假嘢太多﹔
今日已經好番D﹐應該過幾日就冇事。

多謝關心~~
跌打都有假野咁恐佈!?
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 22-5-2006 19:04 發表

跌打都有假野咁恐佈!?
哈哈﹐有人同我講﹐大陸除咗個月亮乜都
係假~~
咁"論盡" 呀 ....要小心呀....如果唔係手尾好長, 風濕就好長手尾啦! 快D 去買支跌打酒"卒"吓啦!

我見我個跌打師父都係搵跌打酒"卒", 之後再"夫"跌打藥.

忘記告訴你..."千萬不要食酸, SPICY 既野呀".....  

要"介" 口 呀!!  

還是好好休息吧!
引用:
原帖由 糖糖媽 於 22-5-2006 21:52 發表
咁"論盡" 呀 ....要小心呀....如果唔係手尾好長, 風濕就好長手尾啦! 快D 去買支跌打酒"卒"吓啦!

我見我個跌打師父都係搵跌打酒&qu ...
好彩妳 remind 我﹐我最鐘意食香口嘢~~

Thank you~~
引用:
原帖由 光仔 於 22-5-2006 23:29 發表
還是好好休息吧!
我會乖乖的做幾天 couch potato 啦~~
多謝關心~~
沙發薯仔第四天
悶到在下想出煙~~~
點解只係食"士仔" 可以食下其它就無咁悶啦!

例如"指" 吓 rice noodle 或者煲下 "congee" .....好味又方便!! 無咁悶嗎!!
引用:
原帖由 糖糖媽 於 24-5-2006 15:51 發表
點解只係食"士仔" 可以食下其它就無咁悶啦!

例如"指" 吓 rice noodle 或者煲下 "congee" .....好味又方便!! 無咁悶嗎!!
哈哈"士仔" 係指 couch potato; 我幾日都坐係沙發度﹐開住 電腦﹐
揸住本書﹐望住個電視﹔非常無聊~~   
唔好意思, "唔會"左tim ...因為我一見"士仔" 就會 crazy lar.....  
 17 12
發新話題