18 12
發新話題

```大家有过网恋吗````

```大家有过网恋吗````

有的话``最好讲讲你们的经过, 是苦? 是甜?

进来的人``希望留下你们的脚印........
我認為係苦Lo...

沒有結果...
引用:
原帖由 斯利時 於 24-5-2006 16:14 發表

有呀, 咪係咁.
引用:
原帖由 leyland 於 25-5-2006 00:33 發表

有呀, 咪係咁.
即係點呀??
引用:
原帖由 糖糖媽 於 25-5-2006 01:14 發表

即係點呀??
差唔多仔都生左.
引用:
原帖由 leyland 於 25-5-2006 01:20 發表

差唔多仔都生左.
咁都好幸福 呀!!!
引用:
原帖由 斯利時 於 24-5-2006 16:14 發表

是苦的...
年少無知時的必經階段...
太易相信甜言蜜語 好彩無泥足深陷
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 25-5-2006 10:24 發表
年少無知時的必經階段...
太易相信甜言蜜語 好彩無泥足深陷
我諗唔係淨年少無知的才會陷入﹐比較起來
網齡較淺的人機會高D~~同意嗎???
引用:
原帖由 斯利時 於 25-5-2006 10:57 發表

雖然我年紀大網齡淺, 好彩都無行差踏錯喳!
引用:
原帖由 糖糖媽 於 25-5-2006 11:21 發表

雖然我年紀大網齡淺, 好彩都無行差踏錯喳!
行差踏錯不能說明一切﹐看妳的魔星幾時現身罷~~
引用:
原帖由 斯利時 於 25-5-2006 11:51 發表

行差踏錯不能說明一切﹐看妳的魔星幾時現身罷~~
拱我要小心d 啦!   多謝忠告!!
引用:
原帖由 斯利時 於 25-5-2006 10:57 發表

又係喎
我都係剛剛學上網果陣"乃野"架~~~

一言驚醒夢中人!!
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 25-5-2006 12:36 發表

又係喎
我都係剛剛學上網果陣"乃野"架~~~

一言驚醒夢中人!!
我都有年少無知的糊圖日子~~
眼不見, 摸不著, 一切都憑想像, 一切都很美好....

時代不同了, 認識朋友的型式亦變樣了...
從前是盲婚啞嫁, 再來是左隣右里, 再再來是同學, 再再再來是同事, 再再再再來是網友...

很久很久很久以前, 女人那會出來工作???  那來同事?

機會多了, 發生"事情"的可能性大了...
假若情投意合, 亦可造就一對壁人...

但亦因為選擇多了, 那來珍惜?

輕易既開始, 輕易既結束

當幻像破滅時, 一切都幻滅...
 18 12
發新話題