發新話題

係唔係去按摩呢, 就係唔正經?

係唔係去按摩呢, 就係唔正經?

討論下... 我覺得有點兒係唔正經.
男既唔知喎 不過我覺得總有正經&唔正經既按摩院....
女既就應該唔會啦 因為我媽成日同師奶朋友們去深圳按摩架
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 leyland 於 29-5-2006 02:48 發表
討論下... 我覺得有點兒係唔正經.
點解唔正經呀, 我好多時都成班人上深圳按摩架! 有好多正宗按摩場靚到好似 曼谷做 SPA 咁呀!
唔知樓主講緊係所有定係特定一間呢???
楂楂摩摩好呀, I LIKE IT呀  
引用:
原帖由 於 29-5-2006 22:23 發表
楂楂摩摩好呀, I LIKE IT呀  
在乎誰摸誰揸~~~
Leyland 今日呢個主題有 d 問題 , 思想好有問題......
我識o個的男人多數上深圳按摩完............就............咩咩咩 !!!
引用:
原帖由 eric999 於 30-5-2006 01:57 發表
我識o個的男人多數上深圳按摩完............就............咩咩咩 !!!
唔出奇, 佢地貪平.
而家有好多都係好正經架!

o的人真係為o左relax下而去, 你得閒睇宣傳易就知架啦!
聽聞香港的男性按摩場(SAUNA場), 都沒甚麼只純粹按摩的, 國內的情怳, 會唔會更嚴重?
引用:
原帖由 於 4-6-2006 17:26 發表
聽聞香港的男性按摩場(SAUNA場), 都沒甚麼只純粹按摩的, 國內的情怳, 會唔會更嚴重?
純粹按摩 = 80%

其他服務 = 20%
上星期六上深圳皇崗玩,去左一間正經既場, 按摩好舒服, 兩個人按一人兩粒鍾加一粒鍾按腳, 再食埋飯比埋tips, 都係520人仔...

之後過福田探朋友, 個邊就真係有d 唔正經既,d 女仔坐係室內(大堂)都係著吊帶上衣加超迷你短裙....朋友話呢d係唔正中有味按摩wor......
引用:
原帖由 糖糖媽 於 6-6-2006 01:26 發表
上星期六上深圳皇崗玩,去左一間正經既場, 按摩好舒服, 兩個人按一人兩粒鍾加一粒鍾按腳, 再食埋飯比埋tips, 都係520人仔...

之後過福田探朋友, ...
係東莞, 大把!
發新話題