發新話題

MR . C ......... 你同我出黎 !!!!

MR . C ......... 你同我出黎 !!!!

好耐冇見呀.......
上唔到網?  
唔講唔覺佢好耐無出出現啦........P

你去咗邊樹呀.....有d掛住你tim...
腥PM, 腥E貓, 腥SMS...  爆佢  
真係好對唔住﹐番咗上海﹐6月一號就走去
開寬頻﹐到今日先黎裝﹐激到我死﹐重要出
RMB100.--  被個師父﹐唔係又要等到下星期三~~
引用:
原帖由 斯利時 於 10-6-2006 12:01 發表
真係好對唔住﹐番咗上海﹐6月一號就走去
開寬頻﹐到今日先黎裝﹐激到我死﹐重要出
RMB100.--  被個師父﹐唔係又要等到下星期三~~
番到來埋好囉  
100蚊慳番幾日時間, 抵哂啦~~~  

唔係悶C你  
跟住 又死埋架    電 腦  ﹐ 要 今 日 出 去 買 個     架﹐
大出血  呀    ~ ~
引用:
原帖由 斯利時 於 12-6-2006 20:05 發表
跟住 又死埋架    電 腦  ﹐ 要 今 日 出 去 買 個     架﹐
大出血  呀    ~ ~
你好黑仔啊....當破財擋災啦!!

BTW, WELCOME BACK!!
引用:
原帖由 糖糖媽 於 12-6-2006 21:36 發表

你好黑仔啊....當破財擋災啦!!

BTW, WELCOME BACK!!
我要發動募   捐呀 !!!!!!!!!!!!!  
引用:
原帖由 斯利時 於 12-6-2006 21:56 發表

我要發動募   捐呀 !!!!!!!!!!!!!  
好! "拱" 我第一個捐贈"一個大洋" 過你啦!!
引用:
原帖由 糖糖媽 於 12-6-2006 22:07 發表

好! "拱" 我第一個捐贈"一個大洋" 過你啦!!
好啦﹐求其一安金幣一個﹐﹐多謝~~
發新話題