發新話題

吳彥祖黎左我屋企...

吳彥祖黎左我屋企...

樓下拍戲呀!!

仲有大肚袁靚靚添

好後悔無衝落去影相
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 11-7-2006 18:18 發表
樓下拍戲呀!!

仲有大肚袁靚靚添

好後悔無衝落去影相
aiya....咁失策呀! Daniel 真係幾型仔架!   靚靚我就一般啦!

依...唔知佢地拍咩呢? 去到你個邊咁遠!
引用:
原帖由 糖糖媽 於 11-7-2006 20:58 發表

aiya....咁失策呀! Daniel 真係幾型仔架!   靚靚我就一般啦!

依...唔知佢地拍咩呢? 去到你個邊咁遠!
唔係呀 我返左來hk呀
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 11-7-2006 22:37 發表

唔係呀 我返左來hk呀
你放暑期啦? 有無諗住去邊樹玩呀? 幾時返過去呀?

唔好意思, 咁多題問tim....
引用:
原帖由 糖糖媽 於 12-7-2006 21:13 發表

你放暑期啦? 有無諗住去邊樹玩呀? 幾時返過去呀?

唔好意思, 咁多題問tim....
我放semester break咋 返來一個月
其實今次返黎 我做野多過去玩

- 配眼鏡 & contact lens
- 執屋 (預備上層繼續裝修), 執房(由吉房轉為我間房)
- 帶個馬來西亞朋友周圍玩
- 換車牌&身份証
- 帶左大半belongings返來 又要勁執 因為預備好年尾畢業....

我諗仲有其他野要做 但一時未諗到~~

好累呀~~ 行到腳底起左好多水pop
引用:
原帖由 波波 於 14-7-2006 01:24 發表

我放semester break咋 返來一個月
其實今次返黎 我做野多過去玩

- 配眼鏡 & contact lens
- 執屋 (預備上層繼續裝修), 執房(由吉房轉為我間房)
- 帶堮..
Whoa....又真係幾 full schedule!!
發新話題