16 12
發新話題

好嘔心

好嘔心

話說我最近搬返入學生宿舍度住
呢度個形式係咁:
四個女學生一個apartment
每人一間房
另外客廳, 廚房, 2間浴室, 1間廁所四個人共用

我同另一個來自東山既女仔共用一間浴室
雖然而家係冬天 好凍 但我都日日沖涼洗頭既習慣
但我相信果位山東女仔無日日沖...
因為個浴室平日除左我用完係濕之外
一星期內都無一日係濕的

另外 有次個東山女仔knock我房門入來問我野
隨住佢入我房 係一陣好臭好臭好臭既異味
我仲見到佢把長頭髮好油好lup

所以我更加肯定佢唔係日日沖涼
而且仲係超過一星期先沖一次添!!

佢之前已經話過我知 佢本身o係加拿大讀書
但加拿大太凍 所以佢轉留學地點

頭先我去廁所 咁o岩山東女仔去完
我入到去廁所.... 佢遺留落黎果陣味差d令我嘔!!
講真的 真係臭到我想嘔...!!!!!

忍唔住 唯有開住抽氣扇 開住廁所門 等陣味散下先去....

我仲有幾個月同佢住...
我諗唔到點可以用一種客氣 有禮服 唔歧視 唔嫌棄佢既味吻叫佢沖多d涼...

各位幫幫忙 萬分感謝!!!
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
當吃臭豆腐.
제가 서 감강 입니다
擺d香草響洗手間試下
引用:
原帖由 於 10-8-2006 19:30 發表
擺d香草響洗手間試下
香草?? 即係乾花??
咁樣做會唔會好明顯係針對佢而放架呢?
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 leyland 於 10-8-2006 16:51 發表
當吃臭豆腐.
我唔食臭豆腐架
引用:
原帖由 leyland 於 10-8-2006 16:51 發表
當吃臭豆腐.
你就如嗅豆腐般一樣可愛 , 愛你的會很愛你 , 討厭你的會很討厭
引用:
原帖由 辣妹 於 10-8-2006 23:37 發表

你就如嗅豆腐般一樣可愛 , 愛你的會很愛你 , 討厭你的會很討厭
唔明白.
제가 서 감강 입니다
引用:
原帖由 波波 於 10-8-2006 21:20 發表

香草?? 即係乾花??
咁樣做會唔會好明顯係針對佢而放架呢?
只係美化環境  ;)
引用:
原帖由 於 11-8-2006 01:38 發表

只係美化環境  ;)
應該係綠化.
제가 서 감강 입니다
我星期日去market昅下有無乾花啦
不過我都怕乾花唔夠強勁 蓋唔到佢陣味
睇下有無需要買噴霧裝空氣清新劑

真係唔明點解佢忍到自己陣味!!
我有時做完運動 出左汗都覺得自己有陣味唔好聞 都會即刻去沖涼啦
佢仲可以去返學 出街 都若無其事
佩服!!
引用:
原帖由 波波 於 11-8-2006 13:44 發表
我星期日去market昅下有無乾花啦
不過我都怕乾花唔夠強勁 蓋唔到佢陣味
睇下有無需要買噴霧裝空氣清新劑

真係唔明點解佢忍到自己陣味!!
我有晠...
買花 X 水可能好 D.
제가 서 감강 입니다
或試下向山東同志提出一齊夾錢買洗頭水, 沐浴露, 一齊夾平, 也不用放太久.

如山東同志願意就最好, 付了錢一定要用!

如山東同志不願意, 那就問山東同志何解!? 那你就有機會游說她了 ....

希望你有個香香的末來
引用:
原帖由 leyland 於 12-8-2006 01:55 發表

買花 X 水可能好 D.
花露水??
聽就聽得多 但其實有咩用架?
引用:
原帖由 辣妹 於 13-8-2006 02:36 發表
或試下向山東同志提出一齊夾錢買洗頭水, 沐浴露, 一齊夾平, 也不用放太久.

如山東同志願意就最好, 付了錢一定要用!

如山東同志不願意, 那堮..
我諗難d
因為我住左呢度都已經3星期 而家先夾埋買沐浴露咩?
同埋我存貨好多 飲都飲唔曬..........
引用:
原帖由 波波 於 14-8-2006 10:35 發表

花露水??
聽就聽得多 但其實有咩用架?
同古龍水差唔多lor~~
 16 12
發新話題