發新話題

我好樣衰 T_T

我好樣衰 T_T

竟然好多人都唔信我係鐘意睇書, 識煮野食既女仔
佢地一般都以為我只係又煙又酒又nightclub既無聊女仔

今日炒左一大堆蜆帶返church俾朋友食
佢地唔係問"你識炒蜆架咩?", 就係問"d蜆係咪你男友炒架?"

唉 個樣生得貪玩有錯咩?
I have 2 brains.
My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 18-2-2006 21:29 發表

佢地唠...
煮餐飯我食先﹐再請我落night-club, 再答妳得
唔得呀??
引用:
原帖由 斯利時 於 18-2-2006 21:39 發表

煮餐飯我食先﹐再請我落night-club, 再答妳得
唔得呀??
你咁咀鵰點滿足到你...
nightclub好似好高消費架喎....... 我點俾得起呀???

My left brain has nothing right and my right brain has nothing left.
引用:
原帖由 波波 於 18-2-2006 21:44 發表

你咁咀鵰點滿足到你...
nightclub好似好高消費架喎....... 我點俾得起呀???
我請妳打的咪得lor, 鏗番d抄牌費就夠啦~~

引用:
原帖由 波波 於 18-2-2006 21:29 發表

佢地唠...
佢地講笑姐. 不用放在心上.
當我話人知我識彈琴 愛睇書 鐘意煮野食
d人永遠用驚訝眼光問我係咪講笑
好討厭
引用:
原帖由 波波 於 19-2-2006 11:16 發表
當我話人知我識彈琴 愛睇書 鐘意煮野食
d人永遠用驚訝眼光問我係咪講笑
好討厭
好出奇, 沒有人知我煮野食啦, 沒有人知識少少彈琴啦. 咁點姐. 咪係要食飯.
夠個個人以為我唔識煮咯﹐省好多
苦工﹐碟都唔洗添呀~~
可能我太介意人地對我既睇法先會咁
雖然人地既想法真係唔會影響到我正常既生活作息
但係會唔多開心囉

本來想開開心心整d野食同大家分享 點知換黎d咁既說話
人地不知寶, 損失既不會是你耶
發新話題
最近訪問的版塊